FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 23. studenog

Autor: dsta
ZAGREB, 23. studenog 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 23. studenog.

ZAGREB - Međunarodna konferencija pod nazivom "Dužnička kriza u Europi i posljedice po Hrvatsku" održat će se u organizaciji mjesečnika Banka i Zaklade Friedrich Ebert. Taj međunarodni susret ekonomista, političara i financijaša trebao bi odgovoriti na tri pitanja - do kojih će promjena u Europi doći zbog dužničke krize, kako na krizu odgovaraju europske i svjetske financijske institucije te kako će dužnička kriza utjecati na Hrvatsku (10,00 sati, HND, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj na konferenciji za novinare predstavit će Indeks društveno odgovornog poslovanja (DOP) koji se provodi već četvrtu godinu za redom. Indeks DOP-a je metodologija koja hrvatskim poduzećima omogućava procjenu društveno odgovornih praksi i njihovu usporedbu u odnosu na druga poduzeća (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - U organizaciji Sindikata graditeljstva Hrvatske održat će se prosvjed bivših i sadašnjih radnika Industrogradnja Grupe koji zahtjevaju da im se isplate njihova potraživanja. Posljednjih pet godina broj radnika svih društava unutar Grupe smanjio se s oko 2.200 na manje od 100. Gotovo 90 posto tih radnika je kroz stečajeve ostalo bez posla, a zaostale plaće i otpremnine nisu im isplaćene, navode iz sindikata. (10,00 sati, Industrogradnja, Savska cesta 66).

ZAGREB - Turistička zajednica grada Zagreba predstavit će QR aplikaciju - inovativnog vodiča po Zagrebu i manifestaciju Advent u Zagrebu (12,00 sati, Hotel The Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙