FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 22. studenog

Autor: dduk
ZAGREB, 21. studenog 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 22. studenog.

ZAGREB - Na regionalnoj konferenciji o financiranju lokalne samouprave Arena 2011 (Municipal Development Arena) sudjelovat će predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović. Konferencija se održava u organizaciji Infoarene uz podršku Europske banke za obnovu i razvoj, a prema najavi organizatora sudjelovat će gradonačelnici Zagreba i Ljubljane, premijer kantona Sarajevo, zamjenica gradonačelnika Tirane i drugi (8,45 sati, The Regent Esplanade Hotel, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - "Kakve željeznice trebamo" naziv je okruglog stola u organizaciji Sindikata hrvatskih željezničara i Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Raspravljat će se o strateškim ciljevima reorganizacije i restrukturiranja HŽ-a, modernizaciji željeznica i željeznicama kao dijelu programa političkih stranaka (10,30 sati, Sveučilišni kampus Borongaj - dvorana Zagreb, Borongajska cesta 83).

ZAGREB - U Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja bit će potpisani ugovori o radu na istraživačkim projektima 10. natječaja Vijeća za istraživanja u poljoprivredi i ruralnim područjima. Na natječaj za podnošenje ponuda za razvojna i primijenjena istraživanja u poljoprivredi i ruralni područjima pristigle su 33 prijave, od kojih je sedam zadovoljilo uvjete za sufinanciranje (12 sati, Ministarstvo poljoprivrede - Kabinet ministra, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - "Eurotrans forum 2011" priređuje redakcija časopisa Kamion & bus u suradnji s Gospodarsko- interesnim udruženjem Hrvatski cestovni prijevoznici, Hrvatskom udrugom poslodavaca i Centrom za vozila Hrvataske. Teme su status hrvatskih prijevoznike na tržištu EU-a, stanje voznog parka gospodarskih vozila u Hrvatskoj i dr. (9 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙