FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belomanastirski HDZ o izgredu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća

Autor: ivuc
OSIJEK, 14. studenog 2011.(Hina) - Belomanastirski gradski odbor HDZ-a danas je najoštrije osudio nedavni izgred na svečanoj sjednici gradskoga vijeća, kad su dvojica građana verbalno napala potpredsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa te smatra kako je to bio neciviliziran, barbarski, ispad dvojice pojedinaca koji su nepozvani došli na sjednicu.

Potpredsjednik GO HDZ-a i predsjednik gradskog vijeća Davorin Bubalović rekao je na konferenciji za novinare kako su tim činom izgrednici uvrijedili nazočne goste i dobitnike gradskih priznanja te "bacili veliku sjenu na grad", u kojem se nakon mirne reintegracije uklanjaju posljedice ratnih razaranja, a nezaobilazno mjesto u tome pripada upravo počasnome građaninu Vladimiru Šeksu.

Nijedan projekt u gradu ne bi bio ostvaren bez velike potpore hrvatske vlade i Hrvatskog sabora i uvijek uz veliko zalaganje Vladimira Šeksa, poručio je Bubalović, dodavši kako se takav izgred još nikad nije dogodio.

Predsjednik belomanastirskog HDZ-a Josip Kompanović kazao je kako bez Šeksove potpore ne bi bilo projekata poput uvođenja plinske mreže u cijelu Baranju ili izgradnje športske dvorane i tržnice u Belom Manastiru te da građani Belog Manastira osuđuju taj izgred.

Očekivali smo da će predizborna kampanja biti prljava, ali ovo je prešlo svaku civilizacijsku razinu, jer je izgred pomno planiran kao sramotan napad na Šeksa, rekao je Kompanović, ocijenivši kako iza toga izgreda ne stoje njegovi počinitelji, već "neki drugi ljudi".

Ocijenio je kako izgred na sjednici gradskog vijeća "jako podsjeća na istupe nekih saborskih zastupnika s ovoga područja prema Šeksu" te da je HDZ-u jasno "odakle dolazi taj napad", a na zamolbu da objasni na koga je mislio, odgovorio je: "Od HDSSB-a."

Dodao je kako je jedan od izgrednika zbog javnih napada i kleveta protiv stranačkih i gradskih dužnosnika izbrisan iz članstva HDZ-a u lipnju prošle godine, a drugi je član HDZ-a u Bilju te da je to stvar stranačkog općinskog odbora.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙