FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorene izložbe Inova-Budi uzor

Autor: tper
ZAGREB, 9. studenog 2011. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu otvoren je 36. hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem "Inova 2011" te 7. izložba inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova "Budi uzor", na kojima se predstavlja 340 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Izložbe je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji se u paviljon ZV-a u kojem se održavaju izložbe dovezao u gradskom električnom automobilu, tvrtke Dok-ing.

Bandić je zahvalio sudionicima izložbi što su Zagreb, kako je rekao, pretvorili u centar inovatorstva Europe.

Ovogodišnje izložbe najveće su do sada održane izložbe inovacija u Hrvatskoj te najveće po broju inozemnih izaslanstava, njih 22.

Na ovogodišnjim izložbama Inova-Budi uzor, koje se održavaju do 12. studenog predstavljaju se 424 inovacija iz Hrvatske i inozemstva.

Inova je prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama i plasman inovacija na hrvatsko tržište, rečeno je.

Također, cilj izložbe je predstaviti izbor najvećih uspješnica na domaćem i međunarodnom planu i ugostiti najzanimljivije inozemne izlagače.

Manifestacija također ima i turistički aspekt, a to je prikazati Grad Zagreb kao poželjnu turističku destinaciju.

Organizatori izložbe Inova-Budi uzor su Hrvatski savez inovatora, Savez inovatora Zagreb i osječka tvrtka Tera-Tehnoplis.

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙