FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA2752 "Najava - Gospodarstvo ..."

Autor: tper
ZAGREB, 2. studenog 2011. (Hina) - Najava gospodarstva, u vijesti HNA2752, odnosi se na četvrtak, 3. studenog, a ne kako je krivo navedeno u naslovu i prvoj rečenici srijedu. Molimo korisnike da uvaže ovaj ispravak.

Ispravak vijesti HNA2752

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 3. studenog

ZAGREB, 2. studenog 2011. (Hina) - Najava gospodarstva, u vijesti HNA2752, odnosi se na četvrtak, 3. studenog, a ne kako je krivo navedeno u naslovu i prvoj rečenici srijedu. Molimo korisnike da uvaže ovaj ispravak.

Ponavljamo ispravljenu Najavu Gospodarstva za četvrtak, 3. studenog

ZAGREB, 2. studenog 2011. (Hina) -Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 3. studenog.

ZAGREB - Konferencija pod nazivom "Odgovornost, integritet i transparentnost u poslovanju", namijenjena predstavnicima trgovačkih društava u većinskom državnom vlasništvu i tvrtkama iz privatnog sektora, održat će se u organizaciji Ministarstva pravosuđa, Veleposlanstva Kraljevine Danske u Zagrebu i Hrvatske udruge poslodavaca. Cilj konferencije je razmjena iskustava i prakse švedskih i hrvatskih tvrtki u odgovornom, etičnom i transperentnom poslovanju, stjecanje znanja o suzbijanju korupcije itd. (9,30 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Konferencija "Vještine za zelene poslove" održat će se u organizaciji Europske komisije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Na konferenciji će između ostalog biti riječi o trenutnim i budućim promjenama zanimanja u zelenom gospodarstvu i njihovu utjecaju na strukovno osposobljavanje, pitanjima zapošljavanja u skladu s načelima zelenog gospodarstva i održivog rasta, razvoju zelenog gospodarstva itd. (9,30 sati, Four points Sheraton Hotel, Trg Krešimira Ćosića 9).

ZAGREB - Konferencija za novinare uoči 36. hrvatskog salona inovacija s međunarodnim sudjelovanjem (Inova) te 7. izložbe inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova održat će se na Zagrebačkom velesajmu (11,00 sati, ZV, Klub izlagača, Av. Dubrovnik 15).

ZAGREB - Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po satu zaposlenih u pravnim osobama u Hrvatskoj za kolovoz iznosila je 30,05 kuna, što je u odnosu na srpanj manje za 5,3 posto, a u odnosu na kolovoz prošle godine niže je za 1,6 posto, objavio je Državni zavod za statistiku. U kolovozu je bio 181 plaćeni radni sat, što je za 7,7 posto više nego u prethodnom mjesecu. Najviše prosječne mjesečne neto plaće po satu za kolovoz isplaćene su u promidžbi (reklami i propagandi), od 52,19 kuna. Istodobno jer najniža neto plaće po satu isplaćena u proizvodnji kože i srodnih proizvoda, u iznosu od 15,54 kune.

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

Uredništvo Hine

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙