FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 26. listopada

Autor: dsta
ZAGREB, 26. listopada 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 26. listopada.

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca održat će okrugli stol "Uloga ICT-a u razvoju hrvatskog gospodarstva i društva" na kojem će, kako je najavljeno, sudjelovati predstavnici HDZ-a, Kukuriku koalicije, HSP-a, HSS-a, HSLS-a i Hrvatske ekonomske inicijative. U HUP-u ocjenjuju da sektor informacijsko komunikacijske tehnologije u Hrvatskoj nije dovoljno razvijen i ne pridonosi u potrebnoj mjeri jačanju konkurentnosti, pa treba ponuditi rješenja kako to stanje bitnije promijeniti na bolje (10,30 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Hrvatska udruga sindikata održat će konferenciju za novinare na temu "Sprema li politika građanima 'košaricu'?" (10 sati, Radnički dom, Krešimirov trg 2).

ZAGREB - Počinje deveti međunarodni sajam ruralnih proizvoda i usluga "Eko Etno Hrvatska Europa Tour", a ujedno se otvara poslovno-trgovački centar Green Gold u kojem se održava sajam. Do 30. listopada na Eko Etnu sudjeluje 400 izlagača iz šest županija i Zagreba te nekoliko europskih zemalja koji će predstaviti stare obrte, zanate, folklor, gastronomsku ponudu, ekološke i druge proizvode ruralnih područja. Novi projekt u sklopu sajma je Eko Etno Modna Platforma koja će nizom modnih revija predstaviti etno dizajnere iz Hrvatske i regije, a u suradnji s Ministarstvom turizma i Udrugom hrvatskih putničkih agencija promovirat će se projekt Hrvatske autohtone kuhinje te turističkih programa za unutrašnjost Hrvatske (12,00 sati, Green Gold centar, Radnička cesta 50).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙