FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 29. listopada

Autor: mkov
ZAGREB, 29. listopada 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 29. listopada:

(*) Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor otvorit će cestovni pravac Istarskog ipsilona Rogovići-Kanfanar (11.00 sati, kod čvora Rogovići) Potom će predsjednica Vlade posjetiti Opću bolnicu Pula, (12.10 sati).

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će skupinu građana na kavu (11 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

RIJEKA - U Brodogradilištu 3. maj u more će biti porinut tanker za prijevoz kemikalija, nafte i naftnih prerađevina, koji se u tom brodogradilištu gradi za Uljanik plovidbu d.d. iz Pule. Nakon porinuća na navoz će biti položena kobilica za gradnju tankera za prijevoz asfalta za švedsku tvrtku Wisby Tankers (11 sati).

RIJEKA - Riječka filharmonija će prvim svečanim koncertom u ovoj sezoni, u sklopu glazbeno-scenske manifestacije Zajčevi dani, obilježiti svoju desetu obljetnicu. Izvedbom će ravnati maestra Nada Matošević, a kao solistica nastupit će pijanistica Martina Filjak. Na programu su djela Berislava Šipuša, Petra Iljiča Čajkovskog i Sergeja Rahmanjinova (20 sati, HNK Ivana pl. Zajca).

Događaj označen zvjezdicom (*) stigao poslije objave prve najave.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48-80-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙