FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izložba hrvatske vojne industrije u Parizu

Autor: gvla
ZAGREB, 20. listopada 2011. (Hina) - Na Svjetskoj izložbi policijskog i vojno-policijskog naoružanja i vojne opreme "Milipol", koja se od 18. do 21. listopada održava u Parizu, ove godine izlažu hrvatske vojno-industrijske kompanije Agencija Alan, HS Produkt, Šestan Busch, Galeb, Opteco grupa i Kroko International.

Riječ je o jednom od najznačajnijih skupova proizvođača takve vrste opreme koji ove godine okuplja više od 900 izlagača iz 41 zemlje, priopćila je državna agencija za promet oružja Agencija Alan.

Na "Milipolu" su izloženi hrvatski pištolj i puška HS Produkta iz Karlovca, ručni bacač granata RBG-6 konstruktora Ratka Jankovida i proizvođača Metalic Rijeka, snajperska puška MACS M4 koju proizvodi SCAM marine iz Rijeke, te snajperske puške 300 Magnum i 338 Magnum proizvođača Berta Projekta.

Šestan Busch izlaže novu kolekciju zaštitnih kaciga, Opteco grupa, Kroko International i Galeb iz Omiša opremu za posebne namjene, dok Inkop iz Poznanovca izlaže modele čizama.

Sudjelovanje hrvatskih vojno-industrijskih kompanija na godišnjoj prodajnoj izložbi oružja i obrambene tehnologije organizira Hrvatska gospodarska komora (HGK).

(Hina) xgvla yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙