FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 18. listopada

Autor: nbrc
ZAGREB, 18. listopada 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 18. listopada:

ZAGREB - U organizaciji Europske banke za obnovu i razvoj (ERRD) i tvrtke Infoarena održat će se 2. regionalna konferencija o prehrambenoj industriji i maloprodaji. Na konferenciji će biti predstavljen razvojni potencijal prehrambene industrije i maloprodaje koji mogu potaknuti snažniji gospodarski rast, intenzivniju regionalnu suradnju te kreiranje sinergija radi optimizacije poslovanja. konferencija će okupiti predstavnike prehrambene industrije i maloprodaje iz Francuske, Švicarske, Turske, Italije, Rusije, BiH, Srbije, Poljske, Velike Britanije i Hrvatske (8,45 sati, The Regent Esplanade Hotel, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizator je 2. međunarodne konferencije o alternativnom rješavanju sporova koja za cilj ima povećati svijest javnosti o važnosti učinkovitog funkcioniranja pravosuđa za cjelokupno gospodarstvo. Na dvodnevnoj će konferenciji biti riječi i o europskim iskustvima u medijaciji te medijaciji u Hrvatskoj i zemljama regije, alternativnom rješavanju sporova pri komorama u Hrvatskoj, itd. (9,00 sati, HOK, Ilica 49/II).

ZAGREB - Hrvatska stručna udruga za plin - HSUP će svečanom sjednicom skupštine obilježiti Dan plina 2011. Na skupu će biti riječi o uvjetima pouzdanosti opskrbe plinom u ogrijevnoj sezoni 2011./2012., spremnosti transportnog sustava za nadolazeću ogrijevnu sezonu itd. (11,00 sati, Ina, Šubićeva 29).

ZAGREB - Svečanost primopredaje 16 opremljenih vozila za obavljanje inspekcijskog nadzora na cestama u sklopu projekta "Jačanje inspekcijske službe za kontrolu vozila u vrijeme vožnje i kontrolu vozila kod prijevoznika", koji se financira u okviru IPA programa EU. Cilj projekta, vrijednog 2,2 milijuna eura. je unaprijediti rad inspekcijskog cestovnog prometa Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i prometne policije Ministarstva unutarnjih poslova (11,00 sati, parkiralište s južne strane Ministarstva mora, Prisavlje 14).

ZAGREB - Grupacija Eurovoće predstavit će novi vizuelni identitet svog brenda DoOra. Eurovoće posluje kroz tri proizvodna pogona - u Orahovici, Đakovu i Slatini. Do sada je u 2011. prerađeno 15.000 tona voća i povrća, a očekivani prihod za ovu godinu je 130 milijuna kuna. Eurovoće trenutno zapošljava 386 radnika te surađuje s oko 1.200 kooperanata (11,00 sati, Gradska kavana, Trg bana Jelačića 9).

ZAGREB - Predstavnici Zagrebačkog velesajma (ZV) na konferenciji za novinare najavit će 38. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta, koji će se održati od 19. do 23. listopada (11,00 sati, ZV, Avenija Dubrovnik 15).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙