FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 7. listopada

Autor: dsta
ZAGREB, 7. listopada 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 7. listopada.

ZAGREB - Na Kongresu hotelijera u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske teme su utjecaj ulaska Hrvatske u EU na turizam i hotelijerstvo, pogled na 2012. turističku godinu, visina PDV-a za turizam i drugo (10,00 sati, Hotel Sheraton, Ulica kneza Borne 2).

ZAGREB - U povodu obilježavanja Svjetskog dana dostojanstvenog rada, 7. listopada, predstavnici Saveza samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisnih hrvatskih sindikata uručit će zastupnicima Hrvatskog sabora "ugovore o radu" na određeno vrijeme. Akcija će se odvijati na ulazu u zgradu Hrvatskog sabora, prije početka sjednice, u vremenu od 8,30 do 9,30 sati.

ZAGREB - Udruga radničkih sindikata Hrvatske organizira konferenciju za novinare pod nazivom "Tko se okoristio skretanjem proizvodnje hrvatskih vlakova na slijepi kolosjek". Kao gosti konferencije najavljeni su čelnici Nezavisnih hrvatskih sindikata, Sindikata metalaca Hrvatske, sindikata radnika TŽV - Gredelj i dr. (10,30 sati, URSH, Ul. kralja Držislava 4).

SPLIT - Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja održat će prezentaciju "Potpore u ribarstvu - poticanje sinergije dodjele potpore ribarskom sektoru između države i regionalne samouprave". Na prezentaciju su pozvani predstavnici priobalnih županija, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore (11 sati, Županija Splitsko-dalmatinska, Domovinskog rata 2/V).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙