FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 11. listopada

Autor: dsta
ZAGREB, 11. listopada 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 11. listopada.

ZAGREB - Drugoga dana Međunarodnog investicijskog foruma "Invest in Croatia 2011" na temu "Hrvatska - samostalnošću do EU integracije" uvodno će govoriti predsjednika Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević, a na temu "Hrvatska u svjetskoj ekonomiji" Andrew Scott iz Londonske poslovne škole (London Business School). Nakon toga održat će se paneli o ulaganjima dijaspore u Hrvatsku, geostrateškom potencijalu Hrvatske odnosno mogućnostima ulaganja u infrastrukturu, logistiku i distribuciju, te mogućnostima ulaganja u energetiku, proizvodnju i visoku tehnologiju i turizam. Dvodnevni Međunarodni investicijski forum "Invest in Croatia", na kojem sudjeluju članovi Vlade i gospodarskih institucija te i domaći i strani poslovni ljudi, investitori i stručnjaci, organizira Vlada uz potporu Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca. (9,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Čelnici Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) na konferenciji za novinare govorit će o novostima u kreditnim programima i dosadašnjim aktivnostima HBOR-a u ovoj godini (11,00 sati, HBOR, Strossmayerov trg 9).

RIJEKA - Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel i predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske-Industrijskog sindikata Vedran Dragičević na konferenciji za novinare govorit će o sindikalnom pogledu na gospodarsku situaciju s osvrtom na stanje u brodogradnji, posebice u riječkom 3. maju te o predizbornoj platformi SSSH-a. (10,30 sati, Dom sindikata "Franjo Belulović")

ZAGREB - Na konferenciji za novinare bit će najavljen 6. međunarodni festival vina i kulinarstva koji će se održati 25. i 26. studenog u Zagrebu. Riječ je o vinskom i gastronomskom događaju kojim se promiče kultura stola i autohtonih hrvatskih proizvoda (12,00 sati, The Regent Esplanade, dvorana Paris, Mihanovićeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk/xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙