FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga "Sve za nju" obilježava mjesec borbe protiv raka dojke

Autor: tmar
ZAGREB, 7. listopada 2011. (Hina) - U povodu današnjeg Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke i mjeseca listopada posvećenog borbi protiv raka dojke, Udruga "Sve za nju" poziva javnost na dan otvorenih vrata u srijedu 19. listopada od 15 do 19 sati u Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka u Ulici Kneza Mislava 10, gdje će moći dobiti sve odgovore o bolesti raka dojke, upoznati se s terapeutima i uslugama koje Centar besplatno pruža.

Centar pruža individualnu i grupnu psihološku pomoć, tematska predavanja i radionice, jogu za oboljele, psihoterapiju kroz ples i pokret, te smještaj ženama koje dolaze u Zagreb na liječenje ili kontrolu.

Udruga će međunarodni mjesec borbe protiv raka obilježiti humanitarnim koncertom "Moj je život moja pjesma" 7. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića.

Nastupit će četiri ženska vokala iz regije - Nina Badrić iz Hrvatske, Maya Sar iz Bosne i Hercegovine, Karolina Gočeva iz Makedonije te Aleksandra Radović iz Srbije – koje će, ističu u udruzi, zajedničkim snagama doprinijeti podizanju svijesti javnosti o raku, važnosti prevencije i redovitog pregleda. Sav prihod bit će donirat će Udruzi "Sve za nju".

(Hina) xmt yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙