FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarna akcija za Dječju bolnicu u Bistri

Autor: gvla
ZAGREB, 30. rujna 2011. (Hina) - U sklopu manifestacije "Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba" 15. i 16. listopada na Boćarskom domu u Zagrebu održat će se humanitarna akcija izložbe i prodaje dječjih crteža u organizaciji Zagrebačke županije i Grada Zagreba, prihodi od koje će se donirati Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Zagrebačka županija i Grad Zagreb tim povodom pozvali su sve osnovne škole na svom području da se uključe u akciju te do srijede 12. listopada na adresu Županije pošalju crteže učenika mlađih dobnih skupina (do 4. razreda) na temu "HRANA- što volim jesti".

Učenički radovi bit će izloženi i prodavat će se po simboličnoj cijeni od 20 kuna u sklopu manifestacije, a sav prikupljen novac od prodaje donirat će se Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, priopćeno je danas iz Ureda župana Zagrebačke županije.

Stručna komisija odabrat će tri najbolja crteža, a njihovi autori osvojiti će prigodne nagrade.

Manifestacija "Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba" održava se deveti puta zaredom, a ove godine na njoj će se predstaviti oko 120 izlagača.

(Hina) xgvla yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙