FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dan grada Donjeg Miholjca

Autor: vsik
Svečanom sjednicom Gradskog vijeća danas je Donji Miholjac proslavio svoj dan grada i 954. rođendan te blagdan Svetog Mihaela, zaštitnika grada.

Donjomiholjački gradonačelnik Stjepan Viduka čestitao je građanima Dan grada, istaknuvši, među ostalim, kako je jedna od najvažnijih zadaća gradske uprave oživljavanje gospodarstva i stvaranje što boljih uvjeta za život svih stanovnika. Naglasio je kako je gradska uprava u zadnje dvije godine preko vladinih programa javnih radova uspjela zaposliti 60-ak radnika.

U okviru programa stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa u rad gradske uprave i stručnih služba uključeno je 20 visokoobrazovanih pripravnika, od kojih je već četvero našlo stalno zaposlenje. Gradonačelnik Viduka istaknuo je kako je Donji Miholjac, osim izgradnje jednog od najsuvremenijih pročišćivača otpadnih voda, uspio urediti i gradsko odlagalište Doroslav, na kojem će se uskoro razdvajati otpad.

Svečanoj sjednici gradskog vijeća nazočili su, uz ine, Vladimir Šeks, potpredsjednik Hrvatskog sabora, i Tomislav Ivić, ministar branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti, koji su svim Donjomiholjčanima čestitali Dan grada. Vladimiru Šeksu uručena je zlatna plaketa, Grb grada Donjeg Miholjca, za, kako je istaknuto, velik doprinos u provedbi važnih projekata.

Uručena su i ostala gradska priznanja pojedincima i tvrtkama.

DONJI MIHOLJAC, 29. rujna 2011

An unhandled error has occurred. Reload 🗙