FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Župan s udrugama o proslavi 20. godišnjice napada na dubrovačko područje

Autor: hspa
DUBROVNIK, 16. rujna 2011. (Hina) - Tijekom listopada obilježit će se 20. godišnjica srbo-crnogorske agresije na dubrovačko područje, a tim je povodom danas župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić razgovarao s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću Dubrovačko-neretvanske županije, jedinstveni stav braniteljskih udruga je da je za tu obljetnicu potrebno napraviti zajedničku proslavu te organizirati mimohod postrojbi koje su sudjelovale u obrani 1991. godine.

Dogovoreno je i da će predstavnici udruga u suradnji sa Županijom izraditi prijedlog programa proslave u kojem će sudjelovati i gradovi i općine Dubrovačko-neretvanske županije.

Bit će održana i rasprava pod nazivom "Strateško komuniciranje u ratno vrijeme na primjeru Dubrovnika" s ciljem osvjetljavanja istine o napadu na šire dubrovačko područje te analiza uloge branitelja. Rasprava će se održati u sklopu međunarodnog znanstvenog skupa "Izvještavanje medija o napadu na Dubrovnik i priznanje Hrvatske - 20 godina kasnije", kojeg 1. i 2. listopada organizira Sveučilište u Dubrovniku.

(Hina) xddub ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙