FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 26. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji, a oprezno treba voziti i autocestom A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, autocestom A6 Rijeka- Zagreb od Bosiljeva do Kikovice te autocestom A3 Bregana-Lipovac između Ivanić Grada i Nove Gradiške. Jak vjetar povremeno puše na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a zbog radova na mostu Nova Zelina na 57. km, vozi se jednom stranom kolnika dvosmjerno, uz ograničenje brzine 80 km/h. Otežano se vozi državnim cestama D1 Karlovac-Krnjak u Turnju i D66 Barban-Most Raša. Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bregani i Kaštelu, ulazak na Macelju.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. Više oblaka u Dalmaciji i na južnome Jadranu, ponegdje uz malo kiše ili pljusak i grmljavinu, osobito u najjužnijim krajevima, na dalmatinskim otocima te na otvorenome moru. Ujutro u kopnenim područjima mjestimice magla. Vjetar većinom slab. Na moru slaba i umjerena, podno Velebita na udare i jaka bura, a na južnom i dijelu srednjeg Jadrana sredinom dana istočnjak, prema otvorenome i jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 23 i 29 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙