FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 3. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na Istarskom ipsilonu kolona vozila koja se kreće prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija duga je oko 2 km. Na dionici Zagrebačke obilaznice od čvora Kosnica prema čvoru Popovec (A3 i A4) kreće se skupina hodočasnika uz pratnju policije, stoga se vozače upozorava za pojačan oprez (smanjena je brzina kretanja i sužen je kolnik). Vozi se usporeno i Slavonskom avenijom prema čvoru Ivanja Reka. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na sjeverozapadu zemlje i u Slavoniji, posebice na dionicama autocesta: A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Velike Kopanice, te duž cijele A4 Zagreb-Goričan. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni: na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu. Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnim prijelazima: Kaštel, Macelj i Pasjak. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i u većini krajeva vruće. Ujutro ponegdje u unutrašnjosti kratkotrajna magla, a poslijepodne na zapadu umjerena naoblaka. Mala je vjerojatnost lokalnog pljuska i grmljavine. Vjetar na kopnu slab, na Jadranu ujutro ponegdje burin, danju sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 28 do 33°C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙