FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: vkrb
ZAGREB, 10. rujna 2011. (Hina) - Promet i vrijeme u 10 sati:

- Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima osobito na autocestama A1, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana –Lipovac te na Istarskom ipsilonu, no vozi se bez zastoja. Zbog radova se otežano vozi državnom cestom D 30, od čvora Buzin prema Velikoj Gorici. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni:- na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu,-na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu.Usporeno se vozi, uz privremenu prometnu signalizaciju, dionicom državne ceste D66 Barban-Most Raša.Zbog razminiranja od 8 do 18 sati zatvaraju se:- D31 Pokupsko-Glina u Pokupskoj Slatini,- ŽC 3195 Slatina Pokupska-Zaloj-M. Solina-Prekopa u naseljima Pokupska Slatina, Zaloj, Gračenica Šišinečka i Stankovac (vozila se propuštaju po 15 min prije svakog punog sata).

Još ovaj vikend traje zabrana za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama. Danas je tim vozilima promet zabranjen od 4 do 14 sati, a u nedjelju od 12 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Kaštel i Plovanija pojačan je putnički promet u oba smjera, a na Rupi na izlazu, a na Bajakovu i Staroj Gradiški na ulazu.

Trajekti plove prema plovidbenom redu. Zbog nogometne utakmice danas će katamaran iz Splita za Vis isploviti umjesto u 15:00 u 23:00, a trajekt iz Splita za Stari Grad umjesto u 20,30 u 23,00.

-Sunčano i iznadprosječno toplo. Ujutro ponegdje moguća magla. Vjetar slab, na otvorenom moru te u Slavoniji i Baranji do umjeren jugoistočnjak, a poslijepodne uz obalu Jadrana jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 28 do 32, u unutrašnjosti Dalmacije i koji stupanj viša.

(Hina) xpp yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙