FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 21. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog olujne bure za sav promet je zatvorena dionica autoceste A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D 50, D 27 i D 54). Jadranskom magistralom (D 8) na dionici od Karlobaga do Svete Marije Magdalene voze samo osobna vozila, a dionicom od Senja do Karlobaga zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Jak vjetar usporava vožnju na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim cestama mjestimice u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i Dalmaciji. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Pasjak, Bregana i Macelj.Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Na sjevernom i srednjem Jadranu uglavnom sunčano. Drugdje još prijepodne oblačnije mjestimice i s kratkotrajnom kišom, a poslijepodne i u tim se predjelima očekuje djelomično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura i tramontana, prijepodne ponegdje i s olujnim udarima. Najviša temperatura zraka od 18 do 23, a na Jadranu između 23 i 27 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙