FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović obišao varaždinski Špancirfest

Autor: vlar
VARAŽDIN, 25. kolovoza 2011. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posjetio je večeras Varaždin te u društvu čelnih ljudi Grada Varaždina, Varaždinske županije i Turističke zajednice Grada Varaždina prošetao središtem grada u kojem se od 19. do 28. kolovoza održava 13. Špancirfest.

Razgledao je ponudu izlagača na kućicama i štandovima, zastao kod nekih od njih te nakratko popričao s građanima. Posjetio je i Vindiland kao jedan od sadržaja Špancirfesta namijenjen prvenstveno djeci te razgovarao s čelnim čovjekom Poslovnog sustava Vindija Dragutinom Drkom. U kratkoj izjavi koju je dao novinarima predsjednik Josipović je pohvalio Špancirfest u sklopu kojeg će, u organizaciji Grada Varaždina i Turističke zajednice Grada Varaždina, u deset dana trajanja biti održano ukupno oko 250 programa: koncerata, predstava za djecu i odrasle, uličnih programa i kreativnih radionica, uz mnoštvo popratnih sadržaja.

"Vidim da je i ove godine Špancirfest živahan, da ima puno ljudi, da je puno priredbi. Čestitam organizatorima i mislim da se Špancirfest izrazito dobro etablirao ne samo na području Varaždina nego i u široj Hrvatskoj pa i u inozemstvu", istaknuo je predsjednik Josipović. Dodao je da je vidio različite priredbe, ali da je Špancirfest vrlo specifičan i predstavlja brend kojeg treba čuvati.

Predsjednik Josipović je najavio i da će nastojati doći barem na neku od priredaba 41. Varaždinskih baroknih večeri koje će biti održane od 23. rujna do 4. listopada.

(Hina) xvvar ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙