FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 19. kolovoza

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 19. kolovoza 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 19. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama

METKOVIĆ - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor otvorit će građevinske radove na novoj zgradi Općinskog suda u Metkoviću (11.45 sati, Andrije Hebranga 91). Potom će predsjednica Vlade obilježiti početak radova na izgradnji sustava obrane od poplava grada Metkovića na desnoj obali rijeke Neretve (12.30 sati, Put vida)

OSIJEK - Predsjednik HSP-a Daniel Srb govorit će na konferenciji za novinare u Osijeku o dogovoru vlade i bankara te o položaju i ulozi Državnog odvjetništva RH u predizbornoj kampanji (11 sati, prostorije HSP-a, Šamačka 9).

ZAGREB - Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) održat će konferenciju za novinare na kojoj će njezin predsjednik Silvano Hrelja govoriti o nužnom odmrzavanju mirovina zbog sve većeg pada životnog standarda umirovljenika te o prijedlozima za rješavanje problema drugoga mirovinskog stupa (11 sati, središnjica Hrvatske stranke umirovljenika, Frankopanska 7).

ZAGREB - Predstavnici Sindikata hrvatskih željezničara (SHZ) i Nezavisnih hrvatskih sindikata (NHS) na konferenciji za novinare će govoriti o diskriminaciji po sindikalnoj osnovi i otpuštanju sindikalnih povjerenika u tvrtki RVR Uslužne djelatnosti d.o.o., kao i aktivnostima koje ti sindikati namjeravaju poduzeti u sprječavanju sindikalne diskriminacije (10,30 sati, NHS, Trg Francuske republike 9/V).

VARAŽDIN - Počinje 13. Špancirfest koji će trajati do 28. kolovoza te ponuditi oko 250 programa - koncerata, predstava za djecu i odrasle, uličnih programa i kreativnih radionica. Na tri koncertne pozornice u staroj gradskoj jezgri nastupit će glazbenici iz Hrvatske i inozemstva. Osim u koncertima i kazališnim programima te programima uličnih zabavljača, šetači će moći uživati u bogatoj ponudi oko 140 izlagača koji su neizostavan dio Špancirfesta te u kulinarskoj ponudi ugostitelja i popratnim sadržajima. Prvi put organiziran je i Festivalski kamp pokraj sportske dvorane uz rijeku Dravu, gdje će biti smještena i Mobilisis party pozornica na kojoj će svake večeri nastupati izvođači klupske glazbe.

SPLIT - Otvaranje Dana Dioklecijana, tradicionalne kostimirane glazbeno-zabavne priredbe kojom se podsjeća na vladavinu Dioklecijana u čije je doba prije 1700 godina izgrađena njegova palača u Splitu. Tijekom četvorodnevne manifestacije, kako je najavljeno, Split će zaživjeti starim sjajem u bogatom programu. Carska povorka kreće u 20,30 sati s Rive, ispred Dioklecijanovih podruma, Marmontovom i Ulicom kralja Tomislava do Zlatnih vrata, odakle će pješke doći do Peristila, gdje će se održati zabavni program. Svečano otvorenje bit će u 21 sat na Peristilu.

ZAGREB - Susret 5. kola Prve HNL Lokomotiva - Rijeka (20 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙