FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 19. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Promet je srednje gust do pojačan na autocesti A 1, u smjeru mora. Na naplati Lučko na ulasku na autocestu nema čekanja. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoreni su: na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda te na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je promet putničkih vozila na ulasku. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano, ali se poslijepodne u kopnenom području očekuje lokalno jači razvoj oblaka, ponegdje uz jako grmljavinsko nevrijeme, za što je mogućnost najveća u najsjevernijim krajevima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni, na većem dijelu Jadrana sjeverozapadni, a potkraj dana u sjevernim će krajevima prolazno zapuhati umjeren do jak sjeverac i sjeverozapadnjak. Bit će sparno i vruće, na Jadranu i u području uz Jadran ponegdje i vrlo vruće. Najviša temperatura od 31 do 36, a u unutrašnjosti Dalmacije ponegdje i do 38 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙