FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 12. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok). U Zagrebu je do 19. kolovoza zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će danas od 15 do 23 sata, u subotu od 4 do 14, nedjelju od 14 do 23, te u ponedjeljak također od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1. Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Karasoviči i Bregana. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vrlo toplo. Vjetar slab, a na srednjem i južnom Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 24 i 28, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 27 do 31 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙