FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 10. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog olujne bure dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorene su samo za osobna vozila. Obilazak je za ostala vozila preko Obrovca i Gračaca. Paškim mostom i Jadranskom magistralom (D 8) od Senja do Karlobaga zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina). Zbog prometne nesreće na 22.km autoceste A 1, od Karlovac prema Jastrebarskom vozi se usporeno. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok). Zbog razminiranja, zatvara se državna cesta D 504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo od 8 do 18 sati, a vozila se propuštaju svakog sata po 15 minuta. Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u unutrašnjosti i razmjerno svježe uz mjestimice umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i Baranji povremeno jak sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare ponegdje i olujna bura. Najviša temperatura uglavnom između 19 i 24, a na Jadranu od 25 do 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnako ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙