FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 18. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - U cijeloj se zemlji vozi uz povoljne vremenske uvjete, bez zastoja. Pojačan se promet očekuje duž jadranske obale i u Istri posebice na prilazima većih turističkih mjesta. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoreni su: - na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda, - na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Povremeno je pojačan promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Kaštel u oba smjera, na Plovaniji na izlazu, a na Pasjaku na ulazu. Teretni je promet pojačan na graničnom prijelazu Macelj na ulazu. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano, mjestimice uz sumaglicu. Vjetar slab, samo na srednjem i južnom Jadranu poslijepodne uz obalu ponegdje umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, na otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka uglavnom od 29 do 34 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙