FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 5. kolovoza 2011. (Hina) - - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Posvuda se vozi uz povoljne vremenske prilike. Promet je srednje gust do povremeno pojačan na glavnim cestama i autocestama u smjeru mora, ali se vozi bez smetnji i zastoja. Upozoravamo vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Povremeni zastoji tijekom dana mogući su u blizini turističkih mjesta duž obale, te na cestama gdje traju radovi. Zbog proslave Dana domovinske zahvalnosti, državna cesta od Knina prema Drnišu (D33) zatvorena je za sav promet do 14 sati, a večeras od 20 do 24 sata bit će zatvorena samo za teretni promet. Obilazak je županijskom cestom preko Zvjerinca. Zbog proslave Dana domovinske zahvalnosti u mjestu Čavoglave, općina Ružić, danas od 10 sati pa do 6. kolovoza u 3 sata moguće su gužve i zastoji na relaciji Drniš-Sinj. Vozače molimo da koriste druge prometne pravce kao što su državna cesta D1 i druge županijske ceste. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

ZAGREB - U kopnenom području jutro oblačno ili maglovito, zatim postupno razvedravanje, a poslijepodne će prevladavati sunčano. Mjestimice malo kiše ili kratkotrajan pljusak uglavnom u Slavoniji, Posavini i Lici. Na Jadranu sunčano, ali poslijepodne na sjevernom dijelu i u unutrašnjosti Dalmacije mjestimice umjerena naoblaka, a samo ponegdje u unutrašnjosti Istre i Dalmacije moguć pljusak i grmljavina. Vjetar slab, na Jadranu ujutro uz obalu mjestimice umjerena bura, poslijepodne uglavnom na srednjem Jadranu sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 23 i 28, na Jadranu od 28 do 32 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙