FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolone između Zagreba i Karlovca

Autor: jnah
ZAGREB, 30. srpnja 2011. (Hina) - Zbog gustog prometa i prometne nesreće na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca na 32. kilometrum u smjeru Karlovca kolona koja se vrlo sporo kreće proteže se do naplate Lučko, a ona do ulaska na autocestu A 1 do čvora Jankomir, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Pojačan je promet i na autocesti A 2 Zagreb-Macelj (smjer Zagreb), A3 Bregana-Lipovac (smjer Lipovac) i A 4 Zagreb-Goričan (smjer Zagreb).

Zbog prevrtanja teretnog vozila kod odmorišta Lepenica, prije tunela Tuhobić na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, vozi se otežano.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina od Ulice braće Radić do skretanja za Poljanu.

Kolnici su mokri i skliski u Istri, na sjevernom Jadranu i mjestimice u Gorskom kotaru. Vozačima HAK savjetuje da voze s uključenim kratkim svjetlima i pripaze na sigurnosni razmak. U Lici mjestimice ima i magle.

Na graničnim prijelazima Maclju, Bregani, Pasjaku, Rupi, Plovaniji i Kaštelu pojačan je ulazak, a na Bajakovu izlazak. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙