FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na zagrebačkoj obilaznici vozi se otežano

Autor: mvra
ZAGREB, 30. srpnja 2011. (Hina) - Zbog teške prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (D3) na čvoru Jankomir iz smjera Zaprešića prema Lučkom vozi se otežano pa se vozače moli za strpljenje, izvijestio je nešto prije ponoći Hrvatski autoklub (HAK).

Pojačan je promet na većini autocesta, a osobito A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja i na A3 Bregana-Lipovac u oba smjera. Na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste A2 Zagreb-Macelj prema Maclju kolona je duga oko 2 km.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Pojačan je promet osobnih vozila na GP Macelj gdje se u oba smjera čeka oko 45 minuta. Na Bregani je pojačan ulaz, a na Bajakovu promet u oba smjera, ali se ne čeka duže od 15 minuta. Na ostalim prijelazima nema dužih čekanja.

(Hina) xmvr ymvr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙