FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dr. Marasović: Bebićevo stanje stabilno

Autor: jnah
SPLIT, 25. srpnja 2011. (Hina) - Stanje predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića je stabilno i zadovoljavajuće, a večeras će ostati na Intenzivnoj koronarnoj jedinici splitskog KBC-a, izvjestio je ravnatelj splitskog KBC-a Dujomir Marasović nakon što je po drugi put obišao Bebića.

Po Marasovićevim riječima, kod Bebića je ostao docent dr. Vuković, a sve daljnje informacije o Bebićevom zdravlju davat će Ministartsvo zdravstva i ministar Darko Milinović.

Također je rekao kako je preuranjeno govoriti koliko bi Bebić mogao ostati u bolnici.

Na upit novinara je li isključen infarkt kod Bebića, Marasović je istaknuo kako nema sigurnih znakova infarkta miokarda, a to, kazao je, ne znači da je isključen. “Ništa nije isključeno, vidjet ćemo poslije pretrage”, dodao je Marasović.

Večeras je u posjet predsjedniku Sabora Luki Bebiću stigao potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks. "Nazvao sam prijatelja Luku prije sat vremena i razgovarao s njim, a on je pri tomu zvučao dobro", kazao je Šeks novinarima pri dolasku u splitski KBC. Šeks je istaknuo kako je Bebić bio među prvima koji je njega posjetio prije godinu i pol dana kada je on doživio infarkt.

Bebića je u bolnici posjetio i župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader, koji je rekao novinarima kako je s Bebićem razmjenio nekoliko rečenica. Bebić mu je, rekao je Sanader, kazao da je možda nakon brzog tempa opasno usporiti ritam na godišnjem odmoru. Dodao je da mu, kao laiku, Bebić izgleda dobro.

Večeras su u splitsku bolnicu, izvijestio je Marasović, stigli i neki članovi Bebićeve obitelji.

(Hina) xpgas yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙