FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 25. srpnja

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 25. srpnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 25. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama.

RAB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s gradonačelnikom Grada Raba, načelnikom Općine Lopar i predstavnikom Uprave Imperiala d.d. (11.30 sati, Gradska vijećnica Grada Raba). Potom će predsjednica Vlade posjetiti Udrugu "Rapskih samostreličara" u 12.25 sati. U 13.10 sati predsjednica Vlade obići će Goli Otok.

ŠIBENIK - Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović sa suradnicima posjetit će Opću bolnicu Šibensko-kninske županije i tom prigodom otvoriti obnovljeni odjel otorinolaringologije (ORL), te svečano pustiti u rad gama kameru u službi nuklearne medicine (za 10 sati najavljen je dolazak ministra Milinovića na radni sastanak u Ured župana, dok je dolazak u bolnicu najavljen za 11 sati).

SPLIT - Radni sastanak predstavnika Hrvatske gorske službe spašavanja na čelu s pročelnikom Vinkom Prizmićem s predstavnicima Državne uprave za zaštitu i spašavanje na čelu s ravnateljem Damirom Trutom (11 sati, prostorije HGSS-a, Šibenska 41).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙