FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 7. srpnja

Autor: uand
ZAGREB, 7. srpnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 7. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić sastat će se s predsjednikom izraelskog Knesseta Reuvenom Rivlinom (sastanak u 12,45 sati, u dvorani Ante Starčevića, u 13,30 izjave za medije, Hrvatski sabor, Markov trg 6).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (11 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predsjednikom Knesseta Države Izrael Reuvenom Rivlinom (16 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Saborski Odbor za informiranje, informatizaciju i medije razmatrat će prijedloge odluka o razrješenju i imenovanju članova Upravnog vijeća Hine, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o medijima te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o elektroničkim medijima (13,30 sati, Hrvatski sabor, dvorana S. Radića, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Konferencija za novinare Delegacije Europske unije u povodu početka poljskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Domaćin konferencije je Paul Vandoren, šef delegacije EU-a. Na konferenciji će poljski veleposlanik Wieslaw Tarka govoriti o prioritetima poljskoga predsjedanja, a kratko će govoriti i danski veleposlanik Bo Eric Weber i ciparski veleposlanik Marios Lyssiotis, čije su zemlje u trojci Poljska-Danska-Cipar počele s provedbom svog 18-mjesečnog radnog programa. (u 10 sati, u Informacijskom centru Europske unije, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja s temom "Osvrt na štrajk Akademske solidarnosti, sjednicu senata i predložene zakone" (11 sati, Filozofski fakultet, Ivana Lučića 3).

ZAGREB - Potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković razgovarat će o otkupu pšenice s predstavnicima Hrvatske poljoprivredne komore, proizvođača i otkupljivača (15 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78).

DUBROVNIK - Organizatori 62. Dubrovačkih ljetnih igara održat će konferenciju za novinare na kojoj će o programu igara govoriti intendant Ivica Prlender, direktorica dramskog programa Dora Ruždjak, direktor glazbenog programa Ivan Repušić i drugi (12,30, Hotel Rixos Libertas, Liechtensteinov put 3).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne: Damir Senčar

poslijepodne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙