FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 5. srpnja

Autor: uand
ZAGREB, 5. srpnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 5. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Na skupu o zelenoj gradnji koji organizira Savjet za zelenu gradnju Hrvatske sudjelovat će i predsjednik Republike Ivo Josipović. Po najavama organizatora, okupljanja pod nazivom "Better Building Brunch", imaju za cilj povezati ljude različitih profila koji su zainteresirani za zelenu gradnju, održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj (9,30 sati, Hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

BJELOVAR - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uručit će ključeve i rješenja za stanove hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (9,30 sati, Kamila Kolbea b.b.). Potom će predsjednica Vlade nazočiti potpisivanju ugovora o dodjeli poticajnih, namjenskih, bespovratnih sredstava prema Projektu izgradnje poduzetničkih zona u gradovima i općinama za 2011. godinu, za općine Velika Pisanica, Severin, Veliki Grđevac, Šandrovac i za grad Bjelovar (10,15 sati, Županijska gospodarska komora Bjelovar, Preradovićeva 4).

ZAGREB - Ministri unutarnjih poslova Hrvatske i Italije Tomislav Karamarko i Roberto Maroni, koji dolazi u jednodnevni službeni posjet hrvatskom MUP-u, potpisat će sporazum o međusobnoj policijskoj suradnji (11,20 sati, MUP, Ulica Grada Vukovara 33, novinari do 11 sati na porti MUP-a).

ZAGREB - Hrvatski helsinški odbor (HHO) očitovat će se na konferenciji za novinare o izjavi Komisije HBK Iustitia et pax o netrpeljivosti prema katolicima u Hrvatskoj (11 sati, Domagojeva 16).

ZAGREB - Hrvatska stranka prava održat će konferenciju za novinare s temama: "Zašto nisu objavljeni rezultati pregovora s EU", "Što je Dragan Paravinja radio u Vukovaru" i "Srbijanski policajci u RH". (11 sati, prostorije HSP-a, Primorska 5).

ZAGREB - Konferencija za novinare nakon sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (Kuća nogometa, Rusanova 13, 15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙