FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 20. srpnja

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 20. srpnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 20. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

RIJEKA - Predsjednik Republike Ivo Josipović posjetit će riječki Muzej računala i tehnologije Peek&Poke u Rijeci (12,10 sati, Ivana Grohovca 2), a potom će se susreti s građanima na kavi (u u 12,50 sati, Gallaterija Corso, Korzo 22).

VARŠAVA - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predsjednikom Vlade Republike Poljske Donaldom Tuskom (11.30 sati, Ured predsjednika Vlade u Varšavi).

ZAGREB - Službeni posjet Ministarstvu unutarnjih poslova izraelskog ministra javne sigurnosti Yitzaka Aharonovicha koji će s hrvatskim ministrom Tomislavom Karamarkom razgovarati o suradnji dvaju ministarstava i razmijeniti iskustva na svim razinama. Glavne teme sastanka bit će osnivanje zajedničkih ekspertnih timova , edukacija policijskih službenika vezanih za područje organiziranog kriminaliteta, borba protiv korupcije i pranja novca, zaštita svjedoka i vatrogastvo. Nakon sastanka predviđene su izjave za javnost (11,30 sati, zgrada MUP-a, Vukovarska 33).

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović primit će u službeni radni posjet ministra zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine Rusmira Mesihovića sa suradnicima. Po završetku radnog sastanka, ministri će posjetiti KBC Zagreb i dati potom izjave za medije (11,30 sati, dolazak na KBC Zagreb Rebro - zgrada objedinjenog hitnog prijema) i potom obilazak KBC Zagreb i oko 12,30 sati izjave za medije u zapadnom nastavnom centru KBC Zagreb).

ZADAR - Adria Air Race, utrka zrakoplova na kojoj će se natjecati najbolji akrobatski piloti iz raznih krajeva svijeta, održat će se iznad zadarske rive sutra poslijepodne od 18 do 20 sati. Piloti će se natjecatati u više disciplina.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙