FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prometna nezgoda kod Meje, dim na zagrebačkoj obilaznici

Autor: dmak
ZAGREB, 17. srpnja 2011. (Hina) - Na državnoj cesti D501 kod mjesta Meja zbog prometne nesreće promet je obustavljen na dijelu čvor Oštrovica-Hreljin u smjeru otoka Krka, a vozila koja se kreću iz smjera otoka Krka prema čvoru oštrovica na autocesti A6 Rijeka-Zagreb propuštaju se naizmjence. Obilazak za otok Krk je preko čvora Čavle, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog dima uzrokovanog požarom, vozi se otežano između čvorova Buzin i Kosnica, pa HAK vozače poziva na pojačan oprez.

Pojačan je promet na važnijim državnim cestama i autocestama, osobito na A1 u smjeru unutrašnjosti, a na naplati Lučko nema dužih čekanja.

Uz povremene zastoje vozi se na turističkim cestama u Istri i duž jadranske obale te na otoku Krku u smjeru kopna.

Danas do 23 sata bit će zabranjen promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama: D8 (Jadranska magistrala), D9 (Metković-Opuzen), D21 (Kaštel-Kanfanar), D66 (Pula-Labin-Opatija), D23 (Žuta Lokva-Senj). Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1.

Danas do 23 sata Sljemenska cesta zatvarat će se u 22 sata na jedan sat zbog hodočašća u crkvu Majke Božje Sljemenske Kraljice Hrvata.

U trajektnom prometu je redovito stanje.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na GP Bregana, Pasjak i Rupa, na izlasku na Macelju, a u oba smjera na Kaštelu, izvješćuje HAK.

(Hina) xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙