FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet pojačan

Autor: mcur
ZAGREB, 3. srpnja 2011. (Hina) - Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb oko 5 km prije čvora Bosiljevo, vijaduktom Severinske Drage u smjeru Zagreba, vozi se usporeno, javio je Hrvatski autoklub o stanju u prometu u 9,30 sati.

Pojačan je promet na autocestama A 1 Zagreb-Vrgorac, A 2 Zagreb-Macelj i na A 6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora te ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Kaštel, Macelj i Bregana.

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1 (do 15. srpnja).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙