FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 10. srpnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Promet je pojačan na autocesti A 1 u smjeru juga, te na autocestama A 2 Zagreb-Macelj i A 3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba. Tijekom dana moguće su poteškoće u prometu u blizini turističkih središta duž jadranske obale, u Istri i na dionicama cesta na kojima su radovi. Zbog radova za sav promet do 15. srpnja zatvorena je dionica državne ceste D 1 Gračac-Knin, između Očestova i Pađena, a obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A 1. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod - zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod - istok). Promet putničkih vozila pojačan je na ulasku na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Kaštel, Plovanija i Rupa. Osobna vozila na graničnome prijelazu Metković na ulazak čekaju oko 45 minuta, a na Malom Prologu oko sat vremena. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Sunčano i vruće, ponegdje i vrlo vruće. Vjetar većinom slab, na Jadranu uz obalu ponegdje umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, navečer na južnome dijelu sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka bit će većinom između 33 i 38 Celzijevih stupnjeva .

(Hina) pp/xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙