FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet pojačan

Autor: mcur
ZAGREB, 2. srpnja 2011. (Hina) - Promet je pojačan na autocestama A1 Zagreb-Vrgorac i A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, na A2 Zagreb-Macelj u smjeru unutrašnjosti i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, izvijestio je Hrvatski autoklub u 13,50 sati.

U Istri, na istarskom ipsilonu, duž jadranske obale na prilazima gradova, mjesta i turističkih središta, zbog gustog prometa mogući su zastoji.

Na naplatnoj postaji Lučko, kolona vozila na izlazu s autoceste duga je oko 3 km, na ulasku na autocestu nema čekanja kao i na naplatnim postajama Ivanja Reka i Trakošćan.

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana, Plovanija i Rupa na ulasku, Slavonski Brod, Bajakovo, Karasovići i Pasjak na izlasku a Macelj i Kaštel u oba smjera. Osobna vozila na graničnom prijelazu Macelj, na ulaz u Hrvatsku čekaju oko 2,5 sata.

Gotovo u svim lukama i trajektnim pristaništima promet je pojačan prema otocima, a povremeno i prema kopnu. Duže kolone su u trajektnim pristaništima Jablanac, Merag, Porozina i Prizna.

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u istočnoj Hrvatskoj.

Zbog požara od 13,40 sati za sav promet zatvorena je županijska cesta Obrovac-Kistanje

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona važi danas do 14 sati i sutra od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙