FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 1. srpnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Promet je srednje gust na većini cesta, a pojačan je na autocestama A1 Zagreb-Vrgorac i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora te na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru unutrašnjosti. Na autocesti Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda, obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani, a na čvoru Slavonski Brod - zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod - istok. Putnički je promet pojačan na graničnim prijelazima Macelju i Bregani na ulazu, na Kaštelu povremeno u oba smjera. Teretni je promet pojačan na Macelju u oba smjera i na Bajakovu na izlazu.

ZAGREB - Djelomice sunčano i ne posve stabilno. Uz više oblaka mjestimične kiše, rijetko i grmljavine bit će u južnoj Dalmaciji i na sjevernom Jadranu, a navečer i u noći kratkotrajna kiša moguća je i drugdje, ponajprije na sjeverozapadu. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i jak sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 20 do 25, na Jadranu između 25 i 30 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙