FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 2. srpnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na gotovo svim cestovnim smjerovima promet je pojačan. Na autocestama A1 Zagreb-Vrgorac i A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj u smjeru unutrašnjosti i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Na naplatama Lučko, Ivanja Reka i Trakošćan promet je pojačan ali nema čekanja. Zbog bure na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Jak vjetar otežava promet i na autocesti A1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, gdje se vozi uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat i na autocesti Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić. Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u istočnoj Hrvatskoj, te mjestimice Lici. Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima: Bregana, Plovanija, Rupa i Macelj na ulasku, Bajakovo i Pasjak na izlasku, a Kaštel u oba smjera. Osobna vozila na graničnom prijelazu Macelj, na ulaz u Hrvatsku čekaju oko dva sata. U trajektna pristaništa Jablanac, Merag, Porozina i Prizna, pojačan je priljev vozila.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu pretežno sunčano. Drugdje djelomice sunčano, pri čemu se prolazna kiša očekuje uglavnom prijepodne u Slavoniji i Baranji, a lokalno izraženiji pljuskovi i grmljavine navečer u Dalmaciji. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na sjevernom i srednjem Jadranu prijepodne, a na južnom navečer umjerena do jaka bura, danju prolazno umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka između 19 i 24, na Jadranu od 24 do 29 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙