FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Korčuli HDZ-u najviše mandata

Autor: hspa
DUBROVNIK, 5. srpnja 2011. (Hina) - Predsjednik dubrovačko-neretvanskoga Županijskog odbora HDZ-a Frano Matušić rekao je danas na konferenciji za novinare, na kojoj je bilo riječi o izborima za mjesnu samoupravu grada Korčule u kojoj su HDZ i njegovi koalicijski partneri osvojili najviše mandata, kako su ti rezultati "najbolji odgovor na ankete koje nam serviraju iz kukuriku koalicije".

"Rezultati izbora u kojima smo osvojili 54 posto mandata najbolji su odgovor na ankete koje nam serviraju iz kukuriku koalicije", naglasio je Matušić te dodao kako je čudno i neobično kako Radimir Čačić dugoročno planira svoju budućnost, a rezultati na terenu daju najbolji odgovor na sve njegove ankete.

HDZ-ovci su prozvali korčulanskoga gradonačelnika Mirka Duhovića da je oštetio grad prenamjenom zemljišta od 3500 metara četvornih u središtu Korčule te su pozvali USKOK i DORH da istraže taj slučaj.

Na izborima za mjesnu samoupravu grada Korčule koalicija HDZ-HSS-HSP osvojila je 26 mandata, HDZ-ova samostalna lista još četiri mandata, samostalna lista SDP-a 17 mandata i tri u koaliciji s HNS-om.

HDZ je s koalicijskim partnerima osigurao većinu u oba gradska kotara Korčule - Stari Grad i Sv. Antun te u mjesnim odborima Žrnova, Pupnat i Kneže, a SDP je pobijedio u mjesnim odborima Čara, Postrana i Medvinjak.

Na izbore je u nedjelju 3. srpnja izašlo 27,4 posto birača.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙