FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kriminalističko istraživanje zlouporabe droga

Autor: mbuj
ZAGREB, 23. lipnja 2011. (Hina) - Zagrebačka policija dovršila je višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 12 hrvatskih državljana u dobi od 21 do 39 godina, tijekom kojeg je zaplijenjeno 600 grama droge amfetamin, 36 grama kokaina i 470 grama marihuane, a čija se ukupna vrijednost procjenjuje na 70. 000 kuna, rečeno je danas u u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Policija je utvrdila da je 34-godišnji osumnjičenik s područja zagrebačke Dubrave nabavljao veće količine droga amfetamin, kokain i marihuana, koje je osobno ili preko devet osumnjičenika distribuirao na ilegalno tržište. Osumnjičenima je, uz ostalo, pretraženo 11 stanova i četiri vozila.

Neslužbeno se doznaje da je u tom "obiteljskom biznisu" bio zajedno sa 29-godišnjom suprugom, koja je također jedna od osumnjičenih.

Zbog preprodaje droge kazneno je prijavljeno osam osoba, a zbog neovlaštenog posjedovanja droge dvije osobe. Četvero osumnjičenika je uz kaznenu prijavu privedeno istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu, a dvojica su već u pritvoru.

Devet osoba je od ranije evidentirano zbog zlouporabe droga, rečeno je u PUZ-u.

(Hina) xbma ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙