FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavni državni inspektor pod policijskom istragom

Autor: sobr
ZAGREB, 10. lipnja 2011. (Hina) - Glavni državni inspektor Kruno Kovačević prijavljen je za kazneno djelo s elementima nasilja i nad njim policija provodi kriminalističku istragu, doznaje se u MUP-u u kojemu zasad ne žele otkriti pojedinosti slučaja te tko je i zašto Kovačevića prijavio.

U medijima se pojavila informacija da je glavni državni inspektor uhićen zbog prijetnja i pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, no u MUP-u to nisu potvrdili.

"Provodi se kriminalističko istraživanje i to je sve što zasad možemo reći", izjavila je za Hinu Aleksandra Ljuba iz MUP-ova odjela za odnose s javnošću.

U Državnom inspektoratu zasad se nije mogao dobiti nikakav komentar.

"Jutarnji list" je jučer, pozivajući se na više izvora iz samoga vrha vlade, objavio da je glavni državni inspektor u posljednjih godinu i pol najmanje tri puta fizički i psihički zlostavljao svoju glasnogovornicu s kojom je bio i u ljubavnom odnosu. Lani ju je napao i u uredu državnog inspektora, nakon čega je zatražila liječničku pomoć, a bolničari koji su joj pružili prvu pomoć o tome su obavijestili policiju.

(Hina) xso yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙