FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: mladić i djevojka rekli da je pištolj opalio slučajno

Autor: zjur
SPLIT, 29. svibnja 2011. (Hina) - Splitska policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje nad muškarcem (28) koji je u subotu ujutro na Hitni kirurški prijem splitske bolnice dovezao svoju djevojku (24) s ozljedama glave koje su nanesene vatrenim oružjem, doznaje se danas u policiji.

Policija je izvijestila kako su im ozlijeđena djevojka (24) i muškarac (28) koji ju je automobilom dovezao u bolnicu, rekli da se ranjavanje djevojke slučajno dogodilo. Prema njihovim izjavama djevojka je u subotu oko 10 sati, u stanu koji zajednički koriste, pokušala spriječiti svog mladića u pokušaju samoubojstva. No tada je u međusobnom naguravanju pištolj opalio i metak je teško ozlijedio.

Kako je kasnije utvrđeno u Kliničkom bolničkom centru Split djevojka je zadobila tešku prostrijelnu ranu glave zbog čega je zadržana u bolnici, no život joj nije u opasnosti.

Policija je jučer obavila očevid u stanu u kojem se to dogodilo gdje su pronašli pištolj marke Češka zbrojovka, kalibra 7,65 milimetara, te tri streljiva i jedno ispaljeno zrno i čahuru.

(Hina) xzjur yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙