FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: MUP o uhićenju osumnjičenika za iznudu

Autor: vkrb
ZAGREB, 26. svibnja 2011. (Hina) - Službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala provode kriminalističku istragu nad osumnjičenikom kojega su jučer popodne u Rijeci uhitili pripadnici specijalne policije zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iznude na štetu hrvatskog državljanina (1959.), priopćeno je danas iz MUP-a.

Osumnjičenik, hrvatski državljanin (1970.), prije nego je uhićen dao se u bijeg, no ubrzo su ga sustigli pripadnici specijalne policija i uz uporabu sredstava prisile uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje. Dosad je utvrđeno da je osumnjičenik od 59-godišnjaka tražio novac u zamjenu za podatke o već počinjenim kaznenim djelima na njegovu štetu. Osim njega pod kriminalističkom istragom su i tri žene u dobi od 27, 32 i 40 godina zbog sumnje da su pomagale osumnjičeniku.

Nakon kriminalitičke istrage osumnjičenik će biti sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iznude, stoji u priopćenju MUP-a.

(Hina) xpp yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙