FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BJELOVAR: ozlijeđen biciklist

Autor: mcur
BJELOVAR, 15. lipnja 2011. (Hina) - Bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava priopćila je danas kako je u Bjelovaru jutros u sedam sati i 15 minuta zbog nepropisne vožnje lakše ozlijeđen trinaestogodišnji biciklist kad je na pješačkom prijelazu u njegov bicikl udario osobni automobil kojim je upravljao načelnik bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave Jakob Bukvić.

Policija navodi kako je trinaestogodišnji dječak bez zaštitne kacige nepropisno vozio bicikl po pločniku na istočnoj strani u Ulici Andrije Hebranga prema gradskom središtu.

Kad je stigao do obilježenoga pješačkog prijelaza preko kolnika Prilaza Andrije Hebranga, nastavio se nepropisno voziti i preko tog prijelaza, gdje ga je, kako navodi policija, u desnu bočnu stranu prednjim krajem udario službeni automobil škoda octavija kojim je upravljao načelnik bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave Jakob Bukvić, koji je prelazio raskrižje iz smjera Ivanovčanske ulice prema Prilazu Andrije Hebranga.

Nakon udarca dječak je s biciklom pao na kolnik, pri čemu je lakše ozlijeđen. Oguljeni su mu desna potkoljenica i rame, a nakon liječničke pomoći u bjelovarskoj bolnici pušten je kući.

Policija navodi kako alkotestiranjem vozača nije utvrđen alkohol u organizmu.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙