FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 12. lipnja

Autor: tmar
ZAGREB, 11. lipnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju 12. lipnja.

BABINA GREDA, SEMELJCI - Predsjednik Ivo Josipović posjetit će Babinu Gradu u Vukovarsko-srijemskoj županiji i Semeljce u Osječko-baranjskoj županiji. U Babinoj Gredi susrest će se s predstavnicima lokalne i županijske vlasti i organizatorima 31. manifestacije ''Konji bijelci 2011." (9,30 sati, Mala dvorana Općine Babina Greda, Kralja Tomislava 3). Zatim će prisustvovati svečanom otvorenju te manifestacije i obratiti se nazočnima (10 sati, Hipodrom). Poslijepodne predsjednik Josipović će prisustvovati humanitarnoj nogometnoj utakmici između ''Humanih zvijezda Hrvatske'' i ''Humanih zvijezda Vukovarsko-srijemske županije'' (16 sati, NK Šokadija Babina Greda). U Semeljcima će se predsjednik Josipović susresti s predstavnicima lokalne i županijske vlasti (17 sati, zgrada Općine Semeljci, Kolodvorska 2), a potom i s građanima (17,30 sati, velika dvorana Općine Semeljci). Josipović će obići i OŠ ''Josipa Kozarca'' te Poduzetničku zonu Općine.

TRSAT - Na Trsatskoj gradini održat će se Festival mitova i legendi Istre i Kvarner (MaLIK fest 2011.), multimedijalni spektakl na kojemu će biti uprizorena bića istarske i kvarnerske mitologije - Malik, Orko, Štriga itd. Festival traje cijeli dan, a svečanost otvaranja je najavljena u 12,30 sati.

Dežurni urednici na desku:

Ujutro/poslijedpodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Poslijepodne/navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙