FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 3. lipnja

Autor: ikut
ZAGREB, 3. lipnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 3. lipnja koje ćemo popratiti fotografijama

HRVATSKI LESKOVAC - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor posjetit će Kuću sv. Josipa za nezbrinutu djecu (11 sati, Leskovački brijeg 15).

ZAGREB - Memorandum o suglasnosti u području poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja između Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) potpisat će ministar Petar Čobanković i stalna predstavnica UNDP-a u Hrvatskoj Louisa Vinton. Memorandum se potpisuje s ciljem da se hrvatskim građanima osigura pristup potencijalnim povlasticama i mogućnostima koje će na

području poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donijeti ulazak Hrvatske u Europsku uniju, kao i osposobiti ih da se nose s brzim promjenama koje nosi tranzicija (10,00 sati, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Prigodno obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša u sklopu kojeg će Agencija za zaštitu okoliša predstaviti javnosti publikaciju okolišnih pokazatelja "Okoliš na dlanu". Potom će biti nagrađeni učenici autori 20 najbolje ocijenjenih radova koji su pristigli na likovni natječaj "Šuma" (11 sati, Informativni centar Agencije za zaštitu okoliša, Trg maršala Tita 8).

ZAGREB - Otvaranje Dana satire Satiričkog kazališta "Kerempuh", koji traju do 19. lipnja, a predstavit će 16 kazališta koja će izvesti 13 predstava. Ovogodišnji 35. dani satire posvećeni su Fadilu Hadžiću (1922.-2011.), tvorcu kazališta Kerempuh i Dana satire, a manifestaciju će otvoriti Hadžićevi "Prevaranti", posljednja predstava koju je postavio (20 sati, Kerempuh).

SPLIT - Kvalifikacijska utakmica skupine F za odlazak na Europsko prvenstvo u nogometu 2012. godine između Hrvatske i Gruzije u Splitu (20 sati, stadion Poljud).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙