FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mikac: ako je tko kriv, neka snosi posljedice

Autor: vvar
VARAŽDIN , 9. lipnja 2011. (Hina) - Varaždinski dogradonačelnik Slobodan Mikac, na zamolbu novinara da komentira što se događa u varaždinskoj gradskoj vijećnici kamo su gradonačelnika Ivana Čehoka oko podneva dopratili službenici PNUSKOK-a, kazao je kako ne zna točno o čemu je riječ, t.j. da zna koliko i ostali građani.

"Mislim da su to istražne radnje koje su vjerojatno uobičajene i od nekoga naređene", rekao je Mikac, dodavši da ne treba stvarati psihozu i prejudicirati stvari.

"Ako je tko kriv, treba i odgovarati, ali najprije treba dokazati je li stvarno kriv ili nije. U svakoj pravnoj državi, pa tako i u Hrvatskoj, kriv je tek onaj koji ima pravosudnu presudu i zato nemojmo osuđivati ljude prije nego je išta dokazano", kazao je varaždinski dogradonačelnik.

Drugi varaždinski dogradonačelnik saborski zastupnik Zlatko Horvat kazao je da ti događaji neće zaustaviti aktivnosti i projekte koji se provode u Varaždinu, bez obzira na razvoj događaja u budućnosti.

O prijedlogu Mandatno-imunitetnog povjerenstva (MIP) da se odobri zahtjev USKOK-a te skine zastupnički imunitet nezavisnom zastupniku Ivanu Čehoku kako bi ga se uhitilo te mu se odredio pritvor i istražni zatvor Hrvatski će sabor raspravljati danas u 15 sati i glasovati odmah nakon rasprave, što se očekuje oko 16 sati.

(Hina) xvvar ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙