FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šprem: zbog bolničkog liječenja neću biti na Skupštini u lipnju i srpnju

Autor: dber
ZAGREB, 31. svibnja 2011.(Hina) - Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Boris Šprem danas je novinarima najavio da ga neće biti na skupštinskim sjednicama u lipnju i srpnju zbog odlaska na bolničko liječenje.

"Na sjednicama u lipnju i srpnju neću prisustvovati jer ću biti na intenzivnijem liječenju u bolnici", kazao je Šprem i podsjetio da se liječi od prosinca.

Na upit novinara hoće li za to vrijeme dati ostavku odgovorio je da za to nema nikakvog razloga jer ima četiri skupštinska potpredsjednika. "Svatko od njih može obavljati funkciju predsjednika dok mene nema", dodao je.

Podsjetio je da je jednom u životu dao ostavku na važno mjesto (na dužnost glavnog tajnika Hrvatskog auto-kluba 2003.). "Kad sam to učinio vidio sam da nisam dobro učinio i rekao sam sam sebi da nikada više neću dati ostavku osim ako je to inkompatibilno ili zbog drugih razloga objektivne prirode", naveo je.

"Ocijenio sam da me rad osokoljuje i pomaže mi u ozdravljenju za kojeg vjerujem da će biti potpuno i da ću u rujnu biti zdrav čovjek i da ću izliječiti rak i tada krenuti u nove pobjede i rješavanje problema građana kroz Gradsku skupštinu", rekao je.

Osvrćući se na govor zagrebačkog gradonačalnika Milana Bandića na svečanoj sjednici Gradske skupštine, Šprem je ocijenio da je u jednom dijelu govor bio svečarske prirode, a u drugom kritizerske, te kazao da danas nije bilo primjereno da se govori o postupku donošenja odluka u Gradskoj skupštini, ideologijama itd.

"To je meritorno na nekom službenom sastanku i mislim da danas gradonačelnik nije trebao govoriti o odnosima između njega i Gradske skupštine", dodao je.

Naglasio kako Bandić nikoga ne treba pozivati na suradnju. "Mi surađujemo non-stop", rekao je Šprem naglašavajući da u toj kohabitaciji niti nemaju drugog izbora nego surađivati.

"Moja vrata uvijek su otvorena što se toga tiče. Pa i više od toga", poručio je predsjednik Gradske skupštine Boris Šprem.

Napomenuo je da su na danas održali i sjednicu Predsjedništva Gradske skupštine gdje su dogovorili dnevni red predstojeće skupštinske sjednice 14. lipnja.

(Hina) xbma/xbdj yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙