FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 27. svibnja

Autor: dduk
ZAGREB, 26. svibnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 27. svibnja.

ŠIBENIK - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva organizira tradicionalno, dvodnevno Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu koje okuplja poduzetnike, predstavnike regionalne uprave i lokalne samouprave, komora, udruga poduzetnika te ministarstava i vladinih agencija. Nakon otvaranja skupa uslijedit će rasprave i radionice o stanju i perspektivama poduzetništva. Prvog dana skupa bit će dodijeljene nagrade najboljim poduzetnicima, potpornim institucijama, poduzetničkoj zoni, klasteru i zadruzi (9,30 sati, Hotel Ivan - Hotelsko naselje Solaris).

FUŽINE - Sigurnost u turizmu i usporedni podaci hrvatskog turizma s konkurencijom teme su sjednice užeg povjerenstva Vlade za koordinaciju i praćenje pripremnih aktivnosti za turističku 2011. godinu koja će se održati u Fužinama (11,00 sati, Hotel Bitoraj, Sveti Križ 1).

ZAGREB - Hrvatska udruga poslovnih žena Krug organizator je tradicionalnog obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica. Tim povodom bit će održana konferencija za novinare na kojoj će čelnice udruge govoriti o ženskom poduzetništvu i predstaviti plan rada udruge za nadolazeće razdoblje. U okviru svečanosti obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica bit će dodijeljene nagrade najuspješnijoj poduzetnici i menadžerici (11,30 sati konferencija za novinare; 11,00 početak svečanog obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - U organizaciji Akademije za politički razvoj i uz potporu Hrvatske gospodarske komore održat će se konferencija "Pogled k Rusiji", čiji je cilj upoznati hrvatsku javnost s društvenim, gospodarskim i drugim procesima u Rusiji. Na dvodnevnoj će konferenciji govoriti domaći i ruski politolozi, političari, novinari i poslovni ljudi (9,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙